Wees zeer kritisch voor uw nieuwe glans carriére bij Eribel! - Anonymous employee ERIBEL Employee Review

1.0
5 Nov 2019
Anonymous employee
Business outlook

Pros

Top producten Groot groei potentieel Niche markt Innovatie cultuur

Cons

Teamspirit beneden peil vanwege slecht top beleid. Pro actief initiatief is niet gewenst, ja knikken en volgen was de mentaliteit. Gezond kritisch werd niet in dank afgenomen. Doorgroeimogelijkheden enkel voor de ja knikkers. Zeer beperkte budgetten voor opleiding en coaching. Vanuit de toenmalige eigenaar een ernstig gebrek aan respect. Ondertussen is er wel een nieuwe eigenaar. Structurele chaos en gebrek aan operationele excellentie door foute investeringen en gebrek aan juiste keuzes. Geen duidelijke strategie, gebrek aan consensus.

Explore other reviews about ERIBEL

3.0
23 Oct 2024
Business outlook

Pros

Leuke collega’s Er worden leuke feestjes georganiseerd ( komt door moederbedrijf Meyvaert ) Leuke projecten

Cons

Slecht management die niet weet waar ze mee bezig zijn Slecht beleid, geen ondersteuning Verkopers en verkoopsdirecteur die geen projecten kunnen verkopen wegens incompetent Geen deftige structuur Rijkevorsel denkt het warm water uitgevonden te hebben en ik ze kunnen niet samenwerken met mensen uit andere regio’s HR Management nooit bereikbaar voor vragen. Enkel als het hen past

5.0
5 Oct 2024
Business outlook

Pros

Peaceful loving new place in the world

Cons

Not bad conciedence happened to anyone else

See reviews by: Helpful|Rating|Date|All