Overall disappointing experience - Anonymous employee Airweb Employee Review

2.0
20 Feb 2017
Anonymous employee
Business outlook

Pros

Great industry, international aspect that allows employees to practice and develop language skills. Some nice colleagues though willing to help and guide you.

Cons

Poor management organisation and review, a lack of trust from the employees regarding the company's strategy. Little or no training at all, which is highly expected as a new employee especially for an entry-level position.

Explore other reviews about Airweb

4.0
13 Sept 2024
Business outlook

Pros

Proche, apprentissage, mission diverse, bon domaine

Cons

beaucoup de travaille et pas assez de mains

1.0
1 Apr 2024
Business outlook

Pros

Télétravail proximité des transports secteur bien desservi beaucoup de restaurants et petits commerces de proximité

Cons

C’est ma pire expérience professionnelle qui laissera une trace indélébile . Aucun process en gestion de projet, une organisation inexistante et un « management » qui laisse totalement à désirer . Les projets sont pénibles à dépiler et les attentes clients au delà des capacités de déploiement des équipes . Goulot d’étranglement en quasi permanence Il n’y a aucune culture d’entreprise et aucun avantage ( pas de prime pas d’entretien annuel si ce n’est que pour certains salariés pas de prime de participation)

See reviews by: Helpful|Rating|Date|All